skip to Main Content

Warande biedt ouderen in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug woon-, service- en zorgarrangementen om aangenaam actief te kunnen blijven. Warande verzorgt arrangementen op maat voor mensen die het versterken en behoud van hun vitaliteit belangrijk vinden en die graag op hun eigen manier vormgeven aan het ouder worden. Op het gebied van voorzieningen heeft Warande alles in huis van adviesspreekuur, seniorenfitness en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging in één van onze wooncentra, of het verpleeghotel.

Warande heeft een multidisciplinair team voor medische, paramedische en psychosociale dienstverlening met ruime expertise op het gebied van ouderenzorg. Het team werkt in de hele regio, zowel in de eigen vestigingen als in particuliere wooncentra, serviceflats en verzorgingshuizen.

Ook omwonenden zijn van harte welkom in de restaurants van de diverse vestigingen. Zij kunnen hier terecht voor een kopje koffie met gebak, een goed gesprek, de lunch, of een warme maaltijd. Regelmatig vinden er ook recreatieve activiteiten plaats.

Bij Warande vinden gelijkgestemden elkaar als het gaat om levensstijl en gemeenschappelijke interesses. Een brede culturele belangstelling, aandacht voor natuur en cultuur en een actieve betrokkenheid bij de maatschappij bindt hen.

Back To Top