skip to Main Content

Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is.

Onze missie is kwetsbare ouderen te ondersteunen bij een optimale kwaliteit van leven met behoud van zoveel mogelijk zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Daarvoor zetten wij niet alleen onze eigen kennis en expertise in, maar werken we ook samen met een groot aantal partners in verschillende disciplines. De Rijnhoven heeft een verbindende rol met het sociale netwerk van onze cliënten.

Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht bieden we diverse woon-zorgmogelijkheden. Van individuele appartementen tot kleinschalig groepswonen. Met uitgebreide zorg of alleen met basisvoorzieningen. Om comfortabel te kunnen wonen zodat onze cliënten zich thuis voelen.

De Rijnhoven levert alle zorg en begeleiding voor kwetsbare ouderen, maar het is ook mogelijk om alleen onze basisvoorzieningen te gebruiken. Dat geeft het geruste idee dat zorg binnen handbereik is als nodig is. Onze specialisatie is psychogeriatrie.

We doen alles voor het thuisgevoel. Onze zorg en dienstverlening zijn professioneel georganiseerd, juist om persoonlijke aandacht te kunnen geven. Van dagelijkse hulp en ondersteuning, maaltijdenservice, aansluiting op een alarmservice tot en met permanente, intensieve begeleiding.

Back To Top