skip to Main Content

Het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist, Doorn is door de Diakonessen opgericht in 1844. Het oudste Diakonessenhuis van Nederland is anno nu een vooruitstrevend algemeen ziekenhuis en erkend opleidingsziekenhuis.

Het Diakonessenhuis biedt een breed scala aan zorg en is onder andere gespecialiseerd in spoedzorg, verloskunde en de daaraan gerelateerde zorg voor vrouwen en kinderen, in diverse behandelingen voor mensen met kanker en in zorg op maat voor ouderen.  Ook wordt het Diakonessenhuis veel bezocht als het gaat om kijkoperaties bij liesbreuken, de behandeling van slaap- en snurkproblemen, allergie, pijnbehandeling, keel-, neus- en oorbehandelingen en hoofd-halschirurgie.

Het Diakonessenhuis wil patiënten zorg bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat wil zeggen zorg die effectief, veilig, patiëntgericht en op tijd is. Dat houdt in dat we onze kwaliteit van zorg continu verder verbeteren met een integraal kwaliteits- en veiligheidsysteem. Dat houdt ook in dat onze kwaliteitscijfers voor iedereen zichtbaar zijn en dat het Diakonessenhuis bewust open is over prestaties en verbeterprogramma’s.

 

Back To Top