skip to Main Content

Jellinek is dé expert op het gebied van verslaving en koploper in verslavingszorg. Jellinek heeft als eerste in de verslavingszorg een TOPGGz erkende afdeling en biedt daarmee kwalitatief hoogwaardige zorg en onderzoek. Onze behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk goedgekeurde methodes. Dit noemen we ‘bewezen effectief’ of ‘evidence-based’. Het is een geleerde term die bevestigt dat onze behandelingen echt

Jellinek is dé expert op het gebied van verslaving en koploper in Nederland met een groot bereik in preventie, ambulante-, klinische en outreachende zorg. We kunnen iedere vraag over risicovol middelengebruik beantwoorden. Van jongeren, van volwassenen.

Als onderdeel van de geïntegreerde GGZ-instelling Arkin vormen Wencke de Wildt (behandelzaken) en Jasper ten Dam (bedrijfsvoering) de directie.

In de regio Utrecht en Amsterdam werken ruim 500 hoog opgeleide professionals vanuit diverse behandellocaties in Amersfoort, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, Hilversum, Gorinchem en Almere. We werken daarnaast veel vanuit diverse “satellieten” met consultatie, scholing en aanbod bij ketenpartners waaronder ziekenhuizen, GGZ-instellingen, huisartspraktijken, gezondheidscentra, etc. Jellinek biedt kwalitatief hoogwaardige zorg en onderzoek en is daarvoor erkend met het TOP GGZ Keurmerk. Onze hulp is effectief en doelmatig en niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan, intensief als het moet.

.

Back To Top